Werken bij

We zijn eigenlijk continu op zoek naar passend personeel. Nederland heeft dorst, en daarom zijn we op zoek naar versterking! Dorstlust is een snelgroeiend bedrijf, de new kids on the block van de drankenbusiness. Met de leukste collega’s en drank zat – want ja; we practise  what we preach. Met onze Groothandel, onze Drankerij en de webshop, zijn we hard aan de weg aan het timmeren om onze missie te laten slagen: Heel Nederland iets ánders te laten drinken.

Zie jij het wel zitten om in een snel groeiende, veelzijdige en vooroplopende onderneming te werken of stage te lopen? Hou dan hieronder de functies in de gaten die beschikbaar komen, maar natuurlijk zijn open sollicitaties tevens welkom. Wil jij bijdragen aan Dorstlust? Let us know!

 

Vacature | Dorstlust Driver - oktober 2018 - Vervuld

Nederland heeft dorst! En das goed nieuws, want daarom breidt de Dorstlust-crew weer uit. Voor met name onze zakelijke leveringen zijn we op zoek naar sterke ondersteuning. Onze horecaklanten willen wij de allerbeste service bieden en -blijven bieden en daar hebben we jou voor nodig!

Lees meer...

Vacature | Warehouse Wonder - oktober 2018 - Vervuld

Warehouse Wonder, wat? Waar het eigenlijk om gaat is dat jij ervoor zorgt dat Dorstlust dorst kan lessen; onze Drivers (en jij!) kunnen driven en ons kantoor smooth ge-operatored wordt. Je ondersteunt ons bij het dagelijks reilen en zeilen in de loods. ’s Ochtends help je onze drivers zodat ze op tijd de deur uit kunnen, met de pakbonnen, routes én juiste drankjes voor de juiste klanten achterin de bus, en waar nodig spring je bij om zelf langs onze leukste klanten te gaan met fresh stash.

Lees meer...

 

Vacature | Verkoopmedewerker Dorstlust's Drankerij - Vervuld

Voor onze Drankerij zijn we op zoek naar medewerkers en weekendkrachten!

Dorstlust’s Drankerij is hét adres op het gebied van dranken in Amsterdam en als verkoopmedewerker hou je je bezig met het reilen en zeilen in onze winkel en - het allerbelangrijkste; het adviseren van onze lieve klanten!

Lees meer...

 

Vacature | Dorstlust-ambassadeur - vervuld

Voor onze groothandel zijn we op zoek naar een heuse Sales-Tijger die ons team komt versterken. We leveren aan ontiegelijk leuke horecazaken, en om bestaande én nieuwe accounts blij te maken zijn we op zoek naar jou. Samen met ons werk je aan het doorpakken van ons mooie klantenbestand, CRM systeem en de wereld op de dorstige manier veroveren. Meer weten?

Lees meer...

Stage | Allround e-commerce stage

Ben jij een zelfstandige, ambitieuze en vooral dorstige student die het verschil wilt maken in een snelgroeiende organisatie? Wij van Dorstlust zijn weer op zoek naar onze rots in de branding! Wij bieden een gegarandeerd veelzijdige  logistiek of e-commerce stage waar je ervaring op kunt doen op zowel de voor- als achtergrond binnen een jong bedrijf. Je zult je voornamelijk bezig houden met de verschillende aspecten van e-commerce, zoals het orderverwerkingsproces en klant-contact, communicatie, marketing of logistiek. Wij bieden je een leerplek met begeleiding van een klein en ambitieus team. Bij ons hoef je geen koffie te hoeven halen, hoogstens af en toe een frisje…

En niet onbelangrijk: mocht jij je de komende maanden onmisbaar maken, dan is er zeker perspectief op een vaste aanstelling binnen Dorstlust.

Lees meer...