Werken bij

Met Dorstlust gaan we hard, en daarom zijn we op zoek naar versterking! We zijn een snelgroeiend bedrijf, opgericht in 2012 en de new kids on the block van de drankenbusiness. Met de liefste collega’s en drank zat – want ja; we practise  what we preach. Met onze Groothandel, onze Drankerij en de webshop zijn we hard aan de weg aan het timmeren om onze missie te laten slagen: heel Nederland iets ánders te laten drinken.

Zie jij het wel zitten om in een veelzijdige en vooroplopende onderneming te werken of stage te lopen? Hou dan hieronder de functies in de gaten voor onze homebase in de Amsterdamse Houthavens. Geen vacatures online, maar wil jij je wel bij dit team van supersterren voegen? Open sollicitaties zijn meer dan welkom.

Doe je mee met Dorstlust's werelddominatie? Check onze vacatures. 👇

 

Vacature | Accountmanager - februari 2020

Wij van Dorstlust zijn (fris)drankleverancier en leveren aan ontiegelijk leuke horeca in heel Nederland. Van club tot koffiebar, onze dranken staan op de kaart. Om bestaande én nieuwe accounts blij te maken zijn we op zoek naar een commerciële accountmanager.

Lees meer...

Vacature | Accountmanager Zuid-Holland - februari 2020

Wij van Dorstlust zijn (fris)drankleverancier en leveren aan ontiegelijk leuke horeca in heel Nederland. Van club tot koffiebar, onze dranken staan op de kaart. Om bestaande én nieuwe accounts blij te maken in regio Rotterdam en Den Haag zijn we op zoek naar een commerciële accountmanager.

Lees meer...

Vacature | Administratief medewerker - januari 2020

Voor ons bruisende HQ in de Amsterdamse Houthavens zoeken wij een parttime financieel administratief medewerker die ons administratief in het gareel houdt.

Lees meer...

Vacature | Dorstlust Driver - maart 2020

Nederland heeft dorst! En das goed nieuws, want daardoor komt er bij de Dorstlust-crew weer een plekje bij.

Lees meer…