VACATURE | Warehouse Wonder

Warehouse wonder

Je bent niet zomaar een magazijnmedewerker, nee, je bent ons Warehouse Wonder. Een functie met de mogelijkheid om je vanuit de logistieke operatie verder te ontwikkelen bij een snelgroeiende Amsterdamse start-up: Dorstlust, new kids on the block van de drankenindustrie.

Amsterdam full-time

Warehouse Wonder, wat? Jij gaat ons helpen met dorst lessen: zorgen dat onze Drivers (en jij!) kunnen driven en ons magazijn smooth ge-operatored wordt. Kortom: dat ons logistiek proces soepel verloopt. ’s Ochtends ondersteun je bij het orders picken en werk je mee met onze drivers zodat ze op tijd de deur uit kunnen, met de pakbonnen, routes én juiste drankjes voor de juiste klanten achterin de bus. De ene dag spring je zelf in de bus, de andere blijf je thuis en staat je dag in het teken van oa goederenontvangst, pakbonnen controleren, orders picken, post en transport verpakken en ondersteun je het voorraad beheer. Ondertussen ben je de schakel tussen de collega’s on the road, maar ook met leveranciers. Je houdt altijd een oogje in het zeil; komen er nieuwe leveringen binnen, klopt de voorraad wel, en als er iets niet helemaal soepel loopt, draai je je hand er niet voor om een oplossing te bedenken. You’re a fixer. Je zorgt ervoor dat aan het einde van de dag alles weer keurig op zijn plek staat, en dat alles op rolletjes loopt – letterlijk want: heftruck rijden baby!

De verdeling in deze rol is 50/50 loods en lekker op pad zijn: drank leveren bij de leukste horeca van ’t land en voorraden ophalen. Een job waar je fijn kunt switchen tussen onderweg zijn en bezig bent in het magazijn. Je werkzaamheden worden na verloop van tijd steeds uitgebreider: zat uitdaging dus!

THIS IS YOU, BULLETIZED

Er is geen minimale opleiding vereist;
Je bent fulltime inzetbaar;
Je hebt ervaring met magazijnwerk en heftruck rijden, óf;
Je hebt andere ervaring in de logistiek
Je past in een jong en informeel team;
Je bent  resultaatgericht, want hey, het is bevredigend hoor, om dorst te lessen!

WHY WE COME TO WORK

De werksfeer! Het samen doorbeuken en dan aan het einde van de dag een biertje;
Een start-up omgeving met vrijheid en verantwoordelijkheid;
Werktijden overdag, dus ’s avonds lekker vrij;
Een marktconform salaris;
Logistieke ervaring opdoen bij bij een jonge organisatie in de booze-branche;
Korting op het hele assortiment;
Moeilijk gezellige uitjes met het liefste Dorstlust team

 

Meer weten? Hit that button!
Mail je korte motivatie en CV naar tessa@dorstlust.nl ovv Warehouse Wonder. Wij horen 'tl graag als je interesse hebt en ontvangen graag je gegevens.
Reageren kan tot 1 juli 2019.  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.