Vacature | Medewerker Dorstlust's Drankerij

Verkoopmedewerker Dorstlust’s Drankerij

Voor onze eerste Drankerij zijn we op zoek naar versterking! WE’RE HIRING. Geïnteresseerd in mooie dranken, service, smaakcombinaties en perfect serves? Kom werken bij hét adres op ‘t gebied van frisdranken, mooie biertjes en andere dranken met een verhaal.

Amsterdam – parttime 16 -24 uur

Niet de persoon om iedere dag op kantoor te zitten? Al ontdekt dat die stroperige negen-tot-vijf dagen niet goed te combineren zijn met jouw favoriete hobby: de Amsterdamse horeca? En wel bedreven in service en een passie voor écht mooie producten? Dan ben jij misschien klaar om Dorstlust’s Drankerij, Amsterdams sexiest slijter, te bestormen. Bij ons geen rijen stoffige flessen; enkel een selectie van Dorstlust’s finest booze. Een one-stop-store op drankgebied, waar je terecht kan voor prachtige glazen, cocktailinspiratie én kennis over alle ingrediënten en best serves.

IS DIT JOUW VOLGENDE BAAN?

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie in de winkel. Het zwaartepunt ligt op de vrijdag en zaterdag, de drukste dagen van de week, en bent dan ook beschikbaar en ready to rumble. Je zal zelfstandig meedraaien in Dorstlust’s Drankerij. Je weet de Drankerij naar het volgende niveau te tillen door je enthousiasme, onze klanten awesome te adviseren, de Drankerij te laten shinen en het organiseren van tastings en events om nieuwe klanten aan te trekken.

THIS IS YOU, BULLETIZED

Je hebt aantoonbare kennis van sterkedrank en cocktails;

Ervaring is een pré, enthousiasme is belangrijker;

Je bent een service minded professional die in staat is relaties op te bouwen met klanten;

Je bent goed georganiseerd en hebt oog voor detail;

Outgoing karakter; je bent bijdehand – doch beleefd.

WHY WE COME TO WORK

Een start-up omgeving met vrijheid en verantwoordelijkheid, geen kant en klare protocollen maar de mogelijkheid om deze functie naar eigen inzicht vorm te geven;
Geen negen-tot-vijfjes;
Retail –en marketing op bij bij een jonge organisatie in de booze-branche;
Korting op het hele assortiment;
Moeilijk gezellige uitjes met het Dorstlust team;

Meer weten? Hit that button!  Mail je CV naar tessa@dorstlust.nl of videopitch, rooksignaal of stuur voor het oldskool idee een brief. Wij horen het in ieder geval graag als je interesse hebt en ontvangen graag je gegevens. Reageren kan tot 20 april 2019, acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.