Vacature | Storemanager Dorstlust's Drankerij

 

Store & Events medewerker in Dorstlust’s Drankerij

In de Drankerij, Amsterdams eerste (fris)dranken hotspot, heeft ieder merk een verhaal. Jij komt ons helpen dat verhaal te vertellen.

Amsterdam 24 - 32 uur (in overleg) -  augustus

Niet de persoon om iedere dag op kantoor te zitten? Dan is dit misschien jouw ideale baan! Deze functie is een gecombineerde rol waarbij je verantwoordelijk bent voor de dagelijkse operatie in de winkel en daarnaast de promotie daarvan on- en offline. Als winkelmedewerker adviseer je klanten over het assortiment fris, bier en sterk: geen rijen stoffige flessen; enkel een selectie van Dorstlust’s finest booze. Een one-stop-store op drankgebied, waar je terecht kan voor prachtige glazen, cocktailinspiratie én kennis over alle ingrediënten, best serves en stories. Op dagelijkse basis hou je je bezig met verkopen, voorraadbeheer en het verzorgen van de winkel. Op rustige momenten hou jij je in deze functie bezig met de events en marketingkalender. Evenementen, proeverijen; je kunt hier je creatieve en commerciële ei kwijt en draait je hand er niet voor om om reuring in de zaak te krijgen.

THIS IS YOU, BULLETIZED

Je hebt aantoonbare kennis van drank en cocktails;

Je bent een serviceminded professional die in staat is relaties op te bouwen met klanten;

Je bent goed georganiseerd en hebt oog voor detail;

Outgoing karakter; je bent bijdehand – doch beleefd;

Ervaring in marketing / events is een dikke pré

WHY WE COME TO WORK

Een start-up omgeving met vrijheid en verantwoordelijkheid, geen kant en klare protocollen maar de mogelijkheid om deze functie naar eigen inzicht vorm te geven;
Geen negen-tot-vijfjes;
Retail –en event/marketing ervaring opdoen bij bij een jonge organisatie in de booze-branche;
Korting op het hele assortiment;
Moeilijk gezellige uitjes met het Dorstlust team.

 

Meer weten? Hit that button!  Mail je motivatie + CV naar tessa@dorstlust.nl of videopitch, rooksignaal of stuur voor het oldskool idee een brief. Wij horen het in ieder geval graag als je interesse hebt en ontvangen graag je gegevens. Reageren kan tot 22 juli. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.