Vacature | Dorstlust-ambassadeur

Dorstlust-ambassadeur

Voor onze groothandel zijn we op zoek naar een accountmanager die ons team komt versterken. We leveren aan ontiegelijk leuke horecazaken en om bestaande én nieuwe accounts blij te maken zijn we op zoek naar jou.

Amsterdam – fulltime / parttime

Vanuit ons bruisende hoofdkantoor in de Amsterdamse Houthavens zoeken we hulp bij het dorstlessen. Als Dorstlust ambassadeur ga je op zoek naar nieuwe Dorstlust-zaken met de focus op ons fabulous (friss)assortiment. Je weet dat voor groei koude acquisitie belangrijk is, en daar draai je je hand niet voor om -  wellicht kun wel uit je eigen netwerk putten? Daarnaast sta je in nauw contact met ons klantenbestand, bouw je relaties op, en zorg je ervoor dat blije klanten blij blijven. Je zorgt voor de zichtbaarheid van Dorstlust, en bent daarbij een van de trotse gezichten van Dorstlust. Je bent veel onderweg. Natuurlijk in ons eigen Mokum, maar ook in onze andere bezorgsteden in de Randstad, waar je op bezoek gaat bij like-minded accounts. Samen met ons werk je aan het doorpakken van ons mooie klantenbestand en de wereld op een dorstige manier veroveren.

IS DIT JOUW VOLGENDE BAAN?

We zoeken jou als je geen starter in sales bent. Je hebt al werkervaring waar je trots op bent, en kunt dus professioneel werken. We mogen je gerust horecaliefhebber noemen, op zijn minst! Jij interesseert je oprecht in de keuzes van de horecaondernemers, en voelt feilloos aan, aan welke dranken uit ons assortiment accounts behoefte hebben. Je bent een nieuwsgierig persoon met een doortastende getting shit done-instelling. Daarnaast ben je niet vies van een (fris)drankje, maar bovenal werkt je energie aanstekelijk. Last but not least: je kan niet wachten om erachter te komen wat we bedoelen met het Dorstlust-sausje.

THIS IS YOU, BULLETIZED

Relevante commerciële werkervaring (in een salesfunctie);

Je bent ondernemend, leergierig en pro-actief;

Je werkt net en gestructureerd; ervaring met een CRM systeem is een streep voor;

Je bent niet bang voor verantwoordelijkheid;

Je bent in het bezit van een rijbewijs;

Als je een bekende in de horeca/drankenbusiness bent is dat een dikke plus;

 

WHY WE COME TO WORK

Een start-up omgeving met vrijheid en verantwoordelijkheid,

Een salaris dat past bij je ervaring;

Een moeilijk gezellig team;

Personeelskorting op al onze producten;

Zoveel fris als je kan drinken en BIER op vrijdag.

Meer weten? Hit that button, bel ons op, stuur een appje!  Wij horen het in ieder geval graag, ook als je vragen hebt. Gelijk interesse? Dan ontvangen we graag je gegevens. Als er een klik is kun je wat ons betreft snel starten. Mail je CV en korte motivatie naar tessa@dorstlust.nl ovv vacature administratie of bel 06-51533138.