Vacature | Dorstlust-ambassadeur

Dorstlust-ambassadeur

Voor onze groothandel zijn we op zoek naar een accountmanager die ons team komt versterken. We leveren aan ontiegelijk leuke horecazaken en om bestaande én nieuwe accounts blij te maken zijn we op zoek naar jou.

Amsterdam – fulltime / parttime - start 2020

Vanuit ons bruisende hoofdkantoor in de Amsterdamse Houthavens zoeken we hulp bij het dorstlessen. Als Dorstlust ambassadeur ga je op zoek naar nieuwe Dorstlust-zaken. Voor ons fabulous frisassortiment, maar met focus op onze mixers & sterkedrankselectie in de avond en nachthoreca. Daarbij is koude acquisitie belangrijk, waarbij je wellicht wel uit je eigen netwerk kunt putten. Daarnaast sta je in nauw contact met ons klantenbestand, bouw je relaties op, en zorg je ervoor dat blije klanten blij blijven. Je wordt verantwoordelijk voor de zichtbaarheid van Dorstlust in deze allerleukste horeca, en bent daarbij een van de gezichten van Dorstlust. Je bent veel onderweg. Natuurlijk in ons eigen Mokum, maar ook in onze andere bezorgsteden in de Randstad, waar je op bezoek gaat bij like-minded horeca. Samen met ons werk je aan het doorpakken van ons mooie klantenbestand, CRM systeem en de wereld op de dorstige manier veroveren.

IS DIT JOUW VOLGENDE BAAN?

We zoeken jou als je een bekende in de horeca bent - voor of achter de bar. Je hebt al werkervaring, en kunt dus professioneel werken, maar bovenal werkt je enthousiasme aanstekelijk. Jij interesseert je oprecht in de keuzes van de horecaondernemers, en voelt feilloos aan, aan welke dranken uit ons assortiment horeca behoefte hebben. Je bent een nieuwsgierig persoon met een horeca-netwerk en een doortastende getting shit done-instelling. Daarnaast ben je niet vies van een drankje en als het even kan al op de hoogte van ons assortiment fris, bier en sterk. Last but not least: je weet wat we bedoelen met het Dorstlust-sausje.

THIS IS YOU, BULLETIZED

Relevante commerciële werkervaring;

Je bent onafhankelijk, ondernemend en pro-actief;

Als je een bekende in de horeca/drankenbusiness bent is dat een dikke plus;

Je hebt kennis van sterkedrank en mixology;

Je werkt net en gestructureerd; ervaring met een CRM systeem/Exact / Pipedrive is een streep voor;

Je bent niet bang voor verantwoordelijkheid;

Je bent in het bezit van een rijbewijs

 

WHY WE COME TO WORK

Een start-up omgeving met vrijheid en verantwoordelijkheid, geen kant en klare protocollen maar de mogelijkheid om deze functie naar eigen inzicht vorm te geven;

Een salaris dat past bij je ervaring en ambities;

Een moeilijk gezellig team;

Personeelskorting op al onze producten;

Zoveel fris als je kan drinken en BIER op vrijdag.

 

Meer weten? Hit that button!  Mail je CV naar tessa@dorstlust.nl of videopitch, rooksignaal of stuur voor het oldskool idee een brief. Wij horen het in ieder geval graag als je interesse hebt en ontvangen graag je gegevens. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.