Vacature | Allround officer

Allround officer

Goede kans dat je dit leest terwijl je drie dingen tegelijk doet. Multitaskend door het leven? Da’s voor jou geen probleem.

Amsterdam – Parttime 16 – 24 uur

Voor ons bruisende hoofdkantoor in de Amsterdamse Houthavens zoeken wij een allround officer die ons administratief in het gareel houdt en perfecte service verleend aan onze zakelijke klanten (van sterrenrestaurant tot bruine kroeg). Samen zorgen we ervoor dat die ontiegelijk leuke horecazaken voorzien worden van service die past bij waar we voor staan: verfrissend, dorstlessend en snel.

Dorstlust is het adres waar je wezen moet als je eens iets anders wil drinken. We zijn the new kids on the block van de drankenindustrie en here to stay. Met een winkel, webshop en groothandel zorgen  we ervoor dat (fris)drank straks nergens meer het ondergeschoven kindje op de menukaart is.

IS DIT JOUW VOLGENDE BAAN?

Orde en structuur, dat is wat jij predikt. In deze functie ondersteun je en breng je structuur aan in onze dagelijkse operatie en ondersteun je het salesteam met het waarmaken van onze missie: dorstlessen! Je verwerkt orders, werkt in ons CRM en boekhoudprogramma, houdt telefoon en mailbox in de gaten en bouwt daarmee relaties op met onze klanten, die jou feilloos weten te vinden bij vragen. Zorg jij er voor dat nieuwe accounts blij worden, en bestaande blij blijven?

THIS IS YOU, BULLETIZED

Je hebt een (bijna) afgeronde MBO of HBO opleiding;

Aantoonbare ervaring in een administratieve functie (office Manager of vergelijkbaar) is een pré;

Je bent een service minded professional die in staat is relaties op te bouwen met klanten;

Je bent goed georganiseerd en hebt oog voor detail;

Je hebt oog voor impact en kijkt kritisch naar bestaande processen;

Ervaring bij een start-up of scale-up is een voordeel.

WHY WE COME TO WORK

Een start-up omgeving met vrijheid en verantwoordelijkheid, geen kant en klare protocollen maar de mogelijkheid om deze functie naar eigen inzicht vorm te geven;

Een salaris dat past bij je ervaring en ambities;

Een moeilijk gezellig team;

Personeelskorting op al onze producten;

Zoveel fris als je kan drinken en BIER op vrijdag.

Meer weten? Hit that button!  Mail je CV naar tessa@dorstlust.nl of videopitch, rooksignaal of stuur voor het oldskool idee een brief. Wij horen het in ieder geval graag als je interesse hebt en ontvangen graag je gegevens. Reageren kan tot 15 april 2019, acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.