STAGE | Allround

STAGE | Allround

Ben jij een dorstige student die het verschil wilt maken in een snelgroeiende organisatie? Wij van Dorstlust zijn altijd op zoek naar stagiaires met een focus op e-commerce, logistiek of marketing en communicatie.

Wij bieden een gegarandeerd veelzijdige stage waar je ervaring op kunt doen op zowel de voor- als achtergrond binnen een jong bedrijf. Je kunt je bezighouden met verschillende aspecten van onze business, zoals e-commerce, sales en klant-contact, marketing en communicatie of logistiek, afhankelijk van jouw interesse en opleiding. Wij bieden je een leerplek met begeleiding van een klein en ambitieus team. Bij ons hoef je geen koffie te hoeven halen, hoogstens af en toe een frisje…

Niet onbelangrijk: mocht jij je de komende maanden onmisbaar maken, dan is er zeker perspectief op een vaste aanstelling binnen Dorstlust.

IS DIT JOUW VOLGENDE STAGE?

Jij kunt het middelpunt van Dorstlust worden. Je voelt je op je plek in een jong en kleinschalig team, waar je welkom bent om een ultiem kijkje te nemen in de keuken van een snelgroeiende onderneming. Je kunt zelfstandig werken, en wordt niet afgeschrikt door het in het diepe gooien-idee. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en ruggengraat; we willen graag op je kunnen bouwen! Een rijke fantasie kunnen we hier altijd goed gebruiken, net als een bovenmatige interesse in (fris)drank natuurlijk. Horeca-vogels zijn uiteraard gewenst in ons nest. Daarnaast ben je sociaal en gezellig, ook ‘s ochtends. Kom bij dragen aan onze groei, met een focus op jouw interesse gebied;  e-commerce, sales, marketing en communicatie of logistiek.

THIS IS YOU, BULLETIZED

3 tot 5 dagen in de week beschikbaar?;

Beschikbaar voor minimaal 4 maanden;

Beschik jij over MBO/HBO-denkniveau?;

Of, heb je net jouw opleiding afgerond en wil je werkervaring opdoen middels een stage?;

Zin om heul veel te leren maar ook te lachen?;

…En wil jij meedraaien met de liefste Dorstlust-crew?

 

WHY WE COME TO WORK

Een start-up omgeving met vrijheid en verantwoordelijkheid, geen kant en klare protocollen maar de mogelijkheid om jouw stage naar eigen inzicht vorm te geven;

Veel begeleiding en een leerzame blik achter de schermen van de drankenbusiness;

Een stagevergoeding;

Een moeilijk gezellig team;

Personeelskorting op al onze producten;

Zoveel fris als je kan drinken en BIER op vrijdag.

 

Wil je deel uitmaken van ons kleine team en meewerken met de dagelijkse taken en projecten, waaronder hele leuke? Ja? Meer weten? Hit that button!  Stuur je CV met korte motivatie t.a.v. Tessa Monfrooy naar tessa@dorstlust.nl o.v.v. stage  en nodigen we je graag uit om eens te komen kletsen.