View products

Merk | Partisan

Het verhaal van Partisan begint aan de keukentafel. Hier komen twee Duitse vrienden na een flink avondje doorzakken tot de conclusie dat er een gebrek is aan goede, betaalbare wodka. No nonsens, geen gezeik, gewoon: wodka. Vanuit die behoefte is Partisan ontstaan.

Partisan staat voor een vrijheidsstrijder, en dat is precies wat Partisan wodka is. Met zijn guerrilla aanpak zijn ze de huidige wodka markt flink aan het opschudden. Wars van dure marketing, wodka gestript tot de essentie. Een wodka zonder compromissen op smaak en bovenal kwaliteit voor een eerlijke prijs. Want waarom zou je betalen voor de reclamecampagnes van al die big brands? Het enige wat zij (en wij!) wilden is wodka drinken…

Er volgde een lange zoektocht naar een geschikte distilleerderij. En ja, hoe kan het ook anders, de twee kwamen uit in Belarus - Wit Rusland. Juist ja, het moederland van Vodka. Daar waar ze al sinds de 14e eeuw wodka stoken. Deze zoektocht verliep overigens niet zonder slag of stoot, maar met een groot doorzettingsvermogen kom je ver, zo ver dat deze mannen ervoor hebben gezorgd dat ook wij onze glazen nu kunnen vullen met dit fijne spul. En nu ook bij je thuis! Thanks guys.

Nice to know: Partisan wordt gemaakt met water uit een lokale bron en alleen de beste kwaliteit tarwe. De ratio water met de gedistilleerde alcohol voor wodka is gebruikelijk 60:40 wat leidt tot een alcoholpercentage van 40%.  Partisan heeft een zogenaamde “lux” kwaliteit, de hoogste kwaliteits-rate uit maar liefst drie internationale erkende kwaliteitsstandaarden. Deze kwaliteit kom je normaal gesproken alleen maar tegen bij de flink hoger geprijsde wodka’s.

Partisan bewijst dat goede wodka niet duur hoeft te zijn. Na sdarowje!