Zoals ieder goed verhaal begon ook Kever Genever aan tafel, genietend van een mooie maaltijd, wat speciaal biertjes, en een flinke neut oude jenever als toetje.

Na een aantal tulpglaasjes raakten deze boys geïnspireerd om hier méér mee te doen. Hoe vet zou het zijn om oude jenever, iets wat toch vooral bij oude mannen hoort, weer gemeengoed te maken? Kort door de bocht; zo gezegd, zo gedaan, en na het aanhaken van meester distilleerder Arthur (overigens de meest gepassioneerde jenever expert ever) kon het feest beginnen. Een crowdfundingscampagne werd gestart én succesvol afgerond, en hey, hier zijn ze dan.

De mannen van Kever Genever willen de oude jenever heus niet opnieuw uitvinden, ze willen ‘m alleen nóg beter maken. Is gelukt, volgens ons. De oude genever is zacht, vol van smaak, zacht, met een fijne bitter, en hadden we al gezegd dat ‘ie super smooth is?

Leo, Sebastian, Ben en Ruben zijn druk aan de weg aan het timmeren en op steeds meer plekken kun je gelukkig een Kever drinken. In een mooie mix, met bijvoorbeeld de Aqua Monaco ginger ale als perfect serve, of gewoon, zo, lekker puur. Ook dat kan met deze zachte genever. En ken je de straaljager nog (nog nog nog)? Aftoppen met een bitter lemon en je gaat als een speer… Wij waren gelijk hooked in ieder geval. Fijn hè, dat je je blik nu ook voor thuis kunt bestellen?