Omdat iedereen wel eens toe is aan een pauze. Om te genieten van wat je aan het doen bent, of om jezelf even te herpakken. Om te onthaasten, so you will.. En waarom zou je daar geen hulpmiddel in de vorm van een fijne frisdrank voor kunnen hebben? Heldenpause dus..

Met deze insteek gingen de drie vrienden uit Heidelberg in 2009 aan de slag. Voor de verandering eens niet op zoek naar een combinatie die je méér energie geeft, maar juist op zoek naar de ingrediënten die je kunnen helpen je rust te vinden. En nee, no worries, na het drinken van een fles (of twee) kan je nog gewoon prima functioneren. Geen risico op plotselinge slaapdronkenheid dus..

Het verhaal begon bij het onderling bespreken van de beste manier om een energiedrank in de markt te zetten. Toen in de kroeg (waar anders..) ineens de realisatie kwam: Waarom altijd meer energie, terwijl gas terug nemen toch ook prettig kan zijn? Even pauzeren, om daarna weer vol vooruit te kunnen!

En zo geschiedde.. Zorgvuldig samengesteld op basis van peren- en druivensap, afgemaakt met lekkere (én functionele) kruiden als Melisse en Passiebloem. Oja, en een snufje hop.

Want genieten tijdens je pauze mag best. Take it easy y’all!