Kloink, pok, tschissss. Ahhh.

 

Het geluid van een blikje wat opent; de mama’s zijn hier! En hoe.

 

Brand Garage werd opgericht nadat de eigenaar jarenlang in de drankenindustrie werkte en daar vooral tegenkwam wat hij niet wilde; de rekenmachine als startpunt. Dat de prijs belangrijker was dan de kwaliteit van de ingrediënten stoorde hem zo dat hij zelf aan de slag ging. Het doel: limonade’s op de markt brengen die helemaal natuurlijk zijn, waar de mooiste ingrediënten centraal staan.

 

Van de 316 kunstmatige toevoegingen die er bestaan, gebruiken de Mama’s er precies 0 (nul) om aan hun smaak te komen.

 

Wat wel? Het best beschikbare fruit. Hoe dan? Daarvoor zijn de makers van de Mama’s de wereld over gegaan, om uit te komen bij de boeren die het beste biologische fruit verbouwen. Zo komt de passievrucht uit Thailand en de sinaasappels uit Valencia.  Die laatste rijpen zo’n 14 maanden, wat toch zes maanden langer is dan een gemiddeld sinaasappel. En door dat rijpe fruit, hoeft er maar een klein beetje suiker aan de limo’s te worden toegevoegd voor de perfecte smaakbalans. Oh, en alle Mama’s zijn trouwens ook gemaakt zónder toegevoegde stabilisatoren, die er normaal gesproken voor zorgen dat het water en vruchtensap samen één blijven. En heus, dat is niet makkelijk, maar Brand Garage laat zien dat dat wél mogelijk is. De schil van de vruchten wordt gebruikt om pectines uit te halen, wat een natuurlijke stabilisator is. De schil wordt ook gebruikt tegen anti-oxidatie, en de oliën uit de peel zorgen voor verdomd veel smaak en vitamine C.

 

Voor een mooie drank heb je natuurlijk mooie ingrediënten nodig, dat begrijpen ze bij Brand Garage als de beste. Verder maakt een knap design het af. En blikjes? Wij zijn er dol op.

 

Een blijvertje, als je het ons vraagt. YES WE CAN.