En dan nu: Agropošta. Met trots stellen we deze knapperds aan je voor.

Agropošta, waar kennen we dat ook al weer van..? Oja! Ze zijn heerlijk hoor, die siropen, maar wat een geknoei soms… Daar bedacht de Amsterdamse Karin iets op. En zie hier; zes fantastische flesjes, te pronken in onze shop.

Agropošta is een Kroatisch familiebedrijf, dat zich sinds 2011 bezig houdt met het produceren van kwalitatief hoogwaardige siropen. De zakjes kende je misschien al, de flesjes vast nog niet. Gaat verandering in brengen, want vanaf NU vind je de knappe flesjes bij ons terug!

Agropošta – flessenpost in het Kroaats – staat voor duurzaamheid, liefde voor het milieu en is Fair Trade in alle processen. Agropošta heeft een eigen fabriekje in Zagreb, volledig opgezet volgens de EU normen, ook dat vinden we belangrijk. De ingrediënten die ze gebruiken worden geoogst in heel Kroatië, daar waar de condities (het zonnetje!) tiptop zijn. En dat proef je. Als je het ons vraagt een hele héle goede stap, die flesjes.

Meet de sophisticated six: vlierbloesem, framboos, lavendel, salie, citroen en de special: munt. Koolzuurvrij, een welkome afwisseling in ons prikkelende assortiment, en oh-zo-goed. Favorietje!