Drankerij

Op de Pretoriusstraat nummer 1 te Amsterdam vind je ons Dorstlust-domein: Dorstlust’s Drankerij!

Van een fysieke winkel droomden we al een hele poos, want: hoe fijn als je door ons assortiment kunt neuzen, al etiketten lezende, advies én tips kunt vragen en cadeaus kunt uitzoeken. In juni 2016 openden we dan onze parel aan de Pretoriusstraat.

Hier vind je al ons fris op de plank, en misschien zelfs nog wel wat meer. Spannende specials, anyone? Daarnaast vind je een zorgvuldig samengestelde bierselectie, met lokale brouwers en bier-bijzonderheden van over de hele wereld.

De Drankerij is een slijterij, maar dan met net wat meer schwung.

Naast heel (heel.) veel fris, proberen we een einde te maken aan de vrijdagmiddagfietstocht van slijterij naar supermarkt en weer terug om alle ingrediënten bij elkaar te sprokkelen voor een mooie drinkavond. Want: hier vind je alles bij elkaar voor je nieuwe favoriete cocktail of mix. Naast frisdranken en bier, dus ook een inmiddels flinke collectie sterke drank, glazen, boeken, cocktailtools en inspiratie voor de beste mixcombinaties. Daarbij: cadeaus uitzoeken was nog nooit zo leuk.

Regelmatig organiseren we events zoals de Liquor Lectures, en op zaterdagmiddag vind je vaak een Proeverij in de Drankerij. Hou daarvoor vooral onze Facebook en Instagram in de gaten.

Drop by

De Drankerij is voor ons de plek om te spelen met spannende soda’s, boeiend bier en een kick-ass collectie sterk. Zin in wat anders? Kom langs voor inspiratie, en misschien wel een beetje provocatie. Hup, op naar Amsterdam Oost!

 

Open

Dorstlust’s Drankerij

Pretoriusstraat 1

1092 EW Amsterdam

 

Woensdag          12:00 – 19:00

Donderdag         12:00 – 19:00

Vrijdag                 12:00 – 19:00

Zaterdag             10:30 – 19:00

Zondag                13:00 – 18:00