VACATURE: Drankerij verkoopmedewerker

Vacature | Verkoopmedewerker Dorstlust’s Drankerij

Verkoop-medewerker Dorstlust’s Drankerij 16-32 uur Start: juni 2018

Voor onze eerste Drankerij zijn we op zoek naar versterking! WE’RE HIRING.

De Drankerij?

Dorstlust’s Drankerij is het adres op het gebied van dranken in Amsterdam. In onze winkel ligt de focus op – natuurlijk, frisdranken, zoals je van ons gewend bent. We zijn de eerste frisdrankwinkel van Nederland! Met een frisassortiment waar je duizelig van wordt; zo veel keus en zo veel smaken… Maar er is meer: in onze Drankerij vind je ook een selectie van de tofste biertjes en booze die we (jij!) kunnen vinden. Uiteraard in combi om te mixen, of zo puur als het maar kan. Bij ons geen rijen en rijen stoffige flessen; wij maken een selectie van Dorstlust’s finest booze. Een one-stop-store op drankgebied, want ook prachtglazen en cocktailinspiratie – en de nodige cocktailkennis – vind je bij ons.

Klinkt goed, ja? Word jij dan onze verkoopheld?

Als verkoopmedewerker ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de winkel, en het allerbelangrijkste; het adviseren van onze lieve klanten. Jij wordt blij van ons assortiment en kunt straks moeiteloos de verschillen tussen onze rabarberlimo’s uitleggen, en adviseren met welke mezcal je een mix van jewelste kunt maken. Daarnaast beantwoord je de vragen van onze lieve (webshop)klanten als kekke klantenservice. Daarnaast ben je creatief maar ook nauwkeurig, en hou je in de smiezen of alles er wel knap er bij staat (een gezonde dosis OCD komt van pas). Want knap moet het zijn! In samenspraak met je collega’s verzorg je de communicatie vanuit de winkel (social media en klantcontact mbt de webwinkel), en zorg je overall voor dorstige vibes. De link met onze groothandel is natuurlijk ook aanwezig, en ondersteun je bij organiseren van tastings, trainingen en evenementen. Zin om te leren en een dorstige pro te worden?

Jij

Bent 21 jaar of ouder Woont in Amsterdam Ervaring in het horecavak/drankenwereld is een pré - enthousiasme is belangrijker Hebt met een diploma Sociale hygiëne echt een streepje voor Kunt zelfstandig werken Bent zo’n 16-24 uur beschikbaar per week (afhankelijk of we met twee part-timers of een fulltimer gaan werken), vooral in de weekenden Bent beschikbaar op korte termijn / juni 2018 Hebt dorst en een ontiegelijke zin om je bij de Dorstlust-crew te voegen

Wij

Wij bieden je een marktconform salaris, vaste werkdagen, een informeel en moeilijk gezellig team, en doorgroeimogelijkheden binnen onze snelgroeiende onderneming. Natuurlijk zal het je aan onze dranken nooit ontbreken, that’s fo sho. Ben jij er van overtuigd dat je Dorstlust kunt representen? Stuur dan t/m 15 juli je CV met korte motivatie t.a.v. Tessa Monfrooy naar tessa@dorstlust.nl ov.v. vacature Drankerij.