VACATURE | Warehouse Wonder

Joooooobs! We zijn op zoek naar een nieuwe logistieke topper, een fixer. Iemand die het 'wel even regelt'. Een Warehouse Wonder!

Wonder

Warehouse Wonder, wat? Waar het om gaat is dat jij – ons wonder – ervoor zorgt dat Dorstlust dorst kan lessen; onze Drivers (en jij!) kunnen driven en ons kantoor smooth ge-operatored wordt. Je ondersteunt ons bij het dagelijks reilen en zeilen in de loods. ’s Ochtends help je onze Drivers zodat ze op tijd de deur uit kunnen, met de pakbonnen, routes én juiste drankjes voor de juiste klanten achterin de bus, en waar nodig spring je bij om zelf langs onze leukste klanten te gaan met fresh stash.

Fixer

Wanneer je zelf niet onderweg bent, ondersteun je ons op kantoor en met name in onze (vanaf november spiksplinternieuwe!) warehouse, wat echt jouw kindje wordt. Je houdt altijd een oogje in het zeil; komen er nieuwe leveringen binnen, klopt de voorraad wel, en als er iets niet helemaal soepel loopt, draai je je hand er niet voor om een afwijking of missende order op te sporen. Je ziet het als een uitdaging en kunt daadwerkelijk zelf oplossingen bedenken hoe die shit gefixt gaat worden. You’re a fixer. Je zorgt ervoor dat aan het einde van de dag alles weer keurig op zijn plek staat in de warehouse, en dat alles op rolletjes loopt – letterlijk want: heftruck rijden baby!

Flexy

De functie is vrij flexibel in te delen, naar gelang jouw ervaring en profiel. Logistieke ervaring is een pré, maar niet noodzakelijk. Belangrijker is dat je je hoofd koel houdt, en cool bent.

Smaakt naar meer, ja?

Check dan hier de hele vacature.