Vacature | Administratief medewerker

Administratief medewerker

Voor ons bruisende HQ in de Amsterdamse Houthavens zoeken wij een financieel administratief medewerker die ons administratief in het gareel houdt.

Amsterdam – parttime - start januari 2020

Dorstlust is het adres waar je wezen moet als je eens iets anders wilt drinken. We zijn the new kids on the block van de drankenindustrie en here to stay. Met een winkel, webshop en groothandel zorgen we ervoor dat we straks overal de dorst lessen.

IS DIT JOUW VOLGENDE BAAN?

Orde en structuur, dat is wat jij predikt. In deze functie als financieel administratief medewerker ondersteun je ons in de boekhouding en pak verschillende taken binnen onze administratie op voor zo'n 16/24u per week. Hierbij kan je denken aan het inboeken van bonnetjes, inkoopfacturen matchen aan inkooporders en inboeken en uitgaande betalingen matchen aan inkoopfacturen/bonnen in de boekhouding, welke we voeren in Exact online.

Daarnaast hou je je bezig met het beheren en controleren van de debiteuren.  Denk: klantvragen telefonisch en per mail uitzoeken en beantwoorden, het aanmaken en controleren van verkoopfacturen, het nagaan (en na-bellen) van openstaande posten, het beheren van de machtigingen en je wordt ons intern aanspreekpunt voor factuur gerelateerde zaken.

 

THIS IS YOU, BULLETIZED

Je hebt aantoonbare boekhoudkundige skills;

Ervaring in een administratieve functie is een pré;

Je bent goed georganiseerd en hebt oog voor detail;

Je staat stevig in je schoenen en bent leergierig;

Je bent parttime beschikbaar, freelance is bespreekbaar.

 

 WHY WE COME TO WORK

Een start-up omgeving met vrijheid en verantwoordelijkheid;

Een salaris dat past bij je ervaring;

Een moeilijk gezellig team;

Personeelskorting op al onze producten;

Zoveel fris als je kan drinken en BIER op vrijdag.

Meer weten? Hit that button, bel ons op, stuur een appje!  Wij horen het in ieder geval graag, ook als je vragen hebt. Gelijk interesse? Dan ontvangen we graag je gegevens. Als er een klik is kun je wat ons betreft snel starten. Mail je CV en korte motivatie naar tessa@dorstlust.nl ovv vacature administratie of bel 06-51533138.