Meet the new AQ Organics!

NEWSFLASH - Meet the new AQ Organics!

AQ is al jaren bezig om de barscene beetje bij beetje groener te maken, met natuurlijke ingrediënten en het klimaatneutraal produceren. Toen werd het tijd voor een volgende stap.

Met trots presenteren ze dan ook de nieuwe biologische range: AQ Organics. Na twee jaar reizen, zoeken en proeven, ziet u hier: de toekomst van mixers.

Deze nieuwe dranken belichamen de filosofie van AQ, de zoektocht naar vernieuwing, naar het smaakvolle, het knappe, maar ook het natuurlijke én het duurzame. Biologisch én bevallig, want design is en blijft een van de speerpunten van dit mooie merk uit München.  De nieuwe range is bevrijd van alle toevoegingen en smaakstoffen, en wordt zonder citroenzuur gemaakt.

Pure ingrediënten is wat je proeft, dus dat moesten hele goede zijn. Aqua Monaco is op zoek gegaan naar die boeren en partijen die de verse biologisch gecertificeerde ingrediënten en grondstoffen uit eerste hand kunnen aanbieden. Ze macereren en verwerken de ingrediënten met de hand. De kinine uit de tonics wordt bijvoorbeeld gewonnen uit biologisch gecertificeerde kinabast uit Bolivia, en met een eigen coldpress methode worden de sappen nog puurder verwerkt. Zo bestaat de organic ginger beer uit (Peruaans) gember sap, gember puree en een eigen gewonnen gemberwortelconcentraat voor een intense gemberdrank met diepte.

Hállo smaakvolle suggesties! Met een overall een meer aardse smaak en een productiewijze zo zuiver als de zwaan op de fles is deze organic range er nu ook voor jou, en een beetje voor de wereld. Deze bio’s willen we wel binge-drinken.